Träning som gör skillnad

Känner du att du har tappat din naturliga hållning? Lider du av kronisk smärta, vill du prestera bättre inom din träning/idrott eller vill du helt enkelt träna förebyggande för att undvika smärtproblematik?

OptimumTräning® är en utveckling av Posturalterapi/-träning. Det är ett helt nytt sätt att balansera kroppen och åtgärda över-/snedbelastning med hjälp av hållningsträning. Vi fokuserar på den djupt liggande hållnings- och stabiliseringsmuskulaturen som ansvarar för att hålla oss upprätta samt att fördela belastningen rätt genom hela kroppen.

Hos Postural Balans kommer vi åt grundorsaken till dina problem. Övningarna blir dina verktyg att själv hitta tillbaka till en smärtfri & välfungerande kropp, livet ut.

OptimumTräning®

Med Optimumträning kommer vi åt grundorsakerna till dina problem. Du får verktyg att själv hålla dig smärtfri.

Massage

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. De positiva fysiska och mentala effekterna är många.

Boka tid

Välkommen att höra av dig vid eventuella frågor, boka en tid eller en gratis konsultation.

”Jag har tidigare fått höra av osteopater att jag har ett ben som är kortare än det andra men upplever inte att de behandlingar jag fått av dem har avhjälpt detta. Carin fokuserade inte så mycket på benlängden utan mer på bäckenet där hon såg en skillnad på ca 2 cm mellan höger och vänster höft. Efter behandling samt träning hos Carin är nu mitt bäcken jämnt och min benlängdsskillnad är borta. Jag har också mycket lättare för att sträcka upp bröstryggen och får därför en mycket bättre hållning. Tidigare har jag haft problem med diskbråck i ländryggen som till slut ledde till operation. Om jag hade upptäckt Optimumträning innan det kanske jag hade sluppit operation.”

Hans 68 år