Upplevelser från klienter

Megan

”I went to Carin with three different problems, directly she was able to see the connection between them and explain how each one may have manifested. I had serious pain in my left groin which has now gone away completely and I feel stronger in my hips and even more flexible. I have also had issues with the right side of my back where it would constantly cause discomfort and lock up. Since the training programme I have felt this part of my back loosen up more and more to the point where some days I don´t even think about it. I highly recommend optimum training to anyone that may feel out of balance in their body. Carin has a genuine interest in solving any problems one might have and she really understands how the body is working at a deeper level.”

Hans 68 år

”Jag har tidigare fått höra av osteopater att jag har ett ben som är kortare än det andra men upplever inte att de behandlingar jag fått av dem har avhjälpt detta. Carin fokuserade inte så mycket på benlängden utan mer på bäckenet där hon såg en skillnad på ca 2 cm mellan höger och vänster höft. Efter behandling samt träning hos Carin är nu mitt bäcken jämnt och min benlängdsskillnad är borta. Jag har också mycket lättare för att sträcka upp bröstryggen och får därför en mycket bättre hållning. Tidigare har jag haft problem med diskbråck i ländryggen som till slut ledde till operation. Om jag hade upptäckt Optimumträning innan det kanske jag hade sluppit operation.”

Johanna

” För mig var förståelsen om olika sorters muskler och framförallt hållningsmusklerna en ren uppenbarelse! Så skönt att få rätt verktyg för att få bort ryggproblemen och kul att känna mig starkare och smidigare än på länge.”

Patrik 45 år

Jag rekommenderar varmt Carins träning online. Har du bara en laptop, så är det enkelt att gå igenom övningarna med Carin över nätet. Sedan är det lätt att följa de övningarna som man gått igenom med hjälp av de instruktioner som skickas via mejl. Uppstår frågor så kan man alltid kontakta Carin för att få hjälp. Jag har genom träningen sluppit värk i nacke, axlar, rygg och dessutom fått en snygg hållning. Perfekt för dig som har ett stillasittande jobb och gärna vill träna hemma istället för att åka till träningslokalen. Det är svårt att hitta en instruktör som både är kunnig och engagerad så som Carin är. Tack för all din tid och all hjälp som jag fått med mina problem.

Eva 38 år

”Jag hade tidigare fått höra att jag har en skada i höften som en fotbollsspelare på elitnivå! Jag har aldrig spelat fotboll. Jag jobbar som massör och min ländrygg fick också ta en del stryk. Med hjälp av Optimumträning hos Carin vaknar jag nu smärtfri på morgonen. Inte ont i ländryggen, höften har blivit så mycket bättre och jag har en helt annan rörlighet.”

Lena 66 år

”Jag känner mig rakare och starkare i kroppen. Låsningar som snedhet och vridningar i skelettet lossnade och jag har fått en helt annan spänst i mina steg. Jag blev av med stelhet i ljumskarna efter stillasittande och som en bonus blev jag nästan av med mina inkontinensbesvär!”

Eiwor

”När jag kom till Carin var min kropp på väg att sjunka ihop och jag hade ständig värk i rygg och axlar. Postural träning var ett halmstrå jag grep efter för att slippa äta värktabletter varje dag. Redan efter ett par veckors träning kände jag att kroppen mådde bättre. Efter 3 månaders träning har jag blivit mycket starkare, det mesta av värken är borta och jag orkar mer. Carin gav mig inte bara de övningar jag behövde utan gick även noga igenom hur de skulle utföras, hur det skulle kännas och vad de var bra för. Det har hjälpt mig att vara ihärdig och träna varje dag.


Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.