Om

Carin Schylberg

Jag har i större delen av mitt liv varit intresserad av hur jag håller mig frisk och vid god hälsa. Olika utmaningar och erfarenheter kring min egen hälsa har gett mig en förståelse för hur mycket man själv kan påverka sitt välmående både fysiskt och psykiskt. Efter mer än 20 års erfarenhet som massör har jag nu vidareutbildat mig till OptimumTränare® för Markus Greus på OptimumMetoden®, en nytänkande och revolutionerande metod som härstammar från USA. Detta har gett mig möjligheten att ge mina kunder verktyg att själva kunna hålla sig smärtfria och utan snedbelastningar.

Jag vidareutbildar mig kontinuerligt inom OptimumMetoden® men även andra kurser och utbildningar för att bredda min kompetens. En ständig hunger för ny kunskap.

Efter många år boende runt om i Sverige och utomlands har jag nu återvänt hem till Bohuslän. Jag har förutom en bakgrund som massör även jobbat inom showbranschen och jag fortsätter sjunga här hemma i körsammanhang samt diverse tillställningar. När jag vill slappna av och ladda batterierna hittar ni mig vid havet eller med händerna i jorden där jag odlar mina grönsaker.


Ett urval av kompetenser

Dipl. OptimumTränare®

Utbildad vid Optimumkliniken i Borås för Markus Greus 2019.

Cert. Stark genom klimakteriet coach

Utbildad av Monika Björn 2020

Dipl. Instruktör Yinyoga

Utbildad av Magdalena Mecweld och Mats Nielsen på Yinyogacenter 2018.

Cert. Massör

Utbildad vid Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg 1997.

Cert. Intruktör Spädbarnsmassage

Utbildad vid Axelsons Gymnastiska Institut för Mia Elmsäter. 2003


Välkommen att kontakta mig.