Massage

En massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning men också behandlande för att avhjälpa och förebygga spänningar och smärta. Ömma och spända muskler blir mer elastiska och smidiga vilket ökar blod- och lymf- cirkulationen samt syre- och näringstillförseln i musklerna.
Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.
Behandlingen anpassas efter dina behov.


Priser Massagebehandlingar

30 min 440kr
45 min 560kr
60 min 680kr
90 min 960kr


För att undvika eventuell debitering, behöver avbokning göras senast 24 timmar innan behandling.
Patient- och ansvarsförsäkring.
Fakturering görs endast till företag.
Privatpersoner betalar med Swish och kort.Upplevelser från kunder

”Det finns massage och det finns massage. Carin´s massage får min kropp att andas igen, spända och knutna muskler får syre, liv och slappnar av. Carin´s handlag och ”armbågslag” är rätt, hittar rätt och känns rätt… Igen, igen och igen. Jag längtar alltid till nästa gång.”

Andreas

”Carin är absolut den bästa massören jag haft! Jag har testat många massörer i olika delar av världen. Det finns många bra men Carin har något speciellt, hon masserar med hela själen. Jag får alltid otroligt mycket fin energi av Carin, både av hennes massage och att bara vara i närheten av henne.

Therese

”Som massör är du otroligt närvarande, medveten och det känns som att du både vet och känner var det sitter fast. Dina fingrar vet! Som klient känner man sig trygg och i väldigt goda händer. Jag har aldrig och jag menar det av hela mitt hjärta fått massage som hjälpt mig så mycket, lindrat mina smärtor och löst upp mina spänningar.”

Sonja